vele voordelen

"Evermatt" is een transparante tweecomponent polyurethaanafwerking met een zeer hoog opaciteitsniveau, die kan worden gebruikt in transparante en gepigmenteerde coatingcycli.
Het werd ontwikkeld na een zeer attente analyse van meerdere combinaties van harsen om de beste esthetische prestaties van opaciteit en weerstand te vinden.
Bovendien hebben nanotechnologie├źn de vorming mogelijk gemaakt van speciaal hybride polymeermattenwerk, speciaal geformuleerd om de uiteindelijke opaciteit te stabiliseren, zelfs bij hoge druk op het oppervlak.

kras & fingerprint bestendig

De testen uitgevoerd op oppervlakken die met Evermatt bedekt waren, vertoonden een uitstekende chemische en mechanische weerstand tegen krassen en vingerafdrukken dan een oppervlak behandeld met traditionele polyurethaan matverf.
In het bijzonder de resultaten van de Erichsen-test tot 4/5 keer grotere weerstandsprestaties.
Het uiteindelijke esthetische effect, in overeenstemming met het hoge kwaliteitsniveau van IVM Chemicals-verf, wordt gekenmerkt door een hoge uniformiteit en stabiliteit van het matte effect, dat perfect verzet tegen polijsten.
Evermatt Ilva kan worden gebruikt voor alle vlakke oppervlakken die worden blootgesteld aan hogere spanningen voor gesloten pori├źncycli.

kras & fingerprint bestendig

Hoge mechanische en chemische weerstand
Kleurstabiliteit
Weerstand tegen vingerafdrukken
Soft touch finish
Hoog mat niveau (5 glans-eenheden)
Bestendig tegen polijsten
Getest door het Duitse bedrijf Erichsen

goedgekeurd door onze klanten

Zelfs na intensief gebruik zien de keukens er nog steeds als nieuw uit met Evermatt coatings.
In dit project werd gekozen voor "Pure" met toepassing van Evermatt op de boven- en onderkasten.
De klant heeft gekozen voor tinten van lichtgrijs en imitatie beton.
Sykora design, op maat van de klant.

Share